top of page

Få hjælp til opgaven

Har du svært ved at se, hvordan din virksomhed kan styrke identiteten? Har du en konkret tekstopgave eller grafisk opgave til din hjemmeside, brochure eller noget helt tredje?

Min lidt atypiske profil gør, at jeg arbejder både kreativt og med en stor portion struktur. Jeg laver både "hands on" opgaver inden for tekstforfatning og design, og jeg tænker helheder, strategi og konceptudvikling. Alt sammen væsentlige opgaver for din virksomheds brand og identitet, som kan være svære at nå i en travl arbejdsdag.
 

Som freelance tekstforfatter og grafisk designer er jeg en forlænget arm - og ekstern kollega - til din virksomhed. Min solide erhvervserfaring gør, at jeg stiller kritiske spørgsmål til både kommunikation og grafisk linje - men jeg lytter til dine behov og kommer med forslag og idéer til (nye) måder at gribe opgaverne an på.

Neden for kan du se, hvad jeg arbejder med. Vil du gerne tage en snak? Så kontakt mig her.

Hvad siger kunderne?

"Hos Elysee Dental havde vi brug for nye billeder af personale, miljø og stemning på vores kontor til vores markedsføringsmateriale. Med en kreativ vinkel fangede Tina hverdagen på kontoret og fik taget nogle professionelle billeder, som vi fremover vil bruge til vores hjemmeside, Facebook samt til andet markedsføring.
Tina var på kontoret en hel dag, og hendes naturlige og afslappede væremåde var med til, at dagen var en god oplevelse for alle - også foran kameraet :-)

Vi kan på det varmeste anbefale Tina og vil med sikkerhed bruge hende igen, når billederne skal opdateres".

Sisse W. Hansen / Direktør / Elysee Dental

bottom of page