top of page

Referencer

Hvad andre siger om mig

"

Som ekstern partner oplever jeg Tina som en person med stor professionalisme, der lægger vægt på et struktureret samarbejde, hvor opgaverne prioriteres, løses og afsluttes. Det betyder, at jeg som kunde oplever, at jeg er i fremdrift.

Jeg oplever Tina som særdeles serviceminded, løsningsorienteret og ”en aftale er en aftale”.

- Jens Peter Holm
Seniorkonsulent & Ejer

Cruit Consult

Shit Tina, hvor er du sej. Det svære er at give lige præcis det, man ikke kan forestille sig. Men nu jeg ser det, var det lige præcis det, jeg håbede på. Tusind tak!

- Benjamin Frank With
adm. direktør

beecon

Tina har løst en opgave med et profilmagasin til Pitstop Management med stor kreativitet og kvalitet.

 

Under lidt pressede omstændigheder har Tina på bedste måde formået at fastholde kvalitet og detaljer - hendes levering har til fulde opfyldt vores ønsker, og vi kan kun anbefale Tina på det varmeste.

- Lars Pedersen
Seniorkonsulent & Ejer

Pitstop Management

Tina er i stand til at se de idéer, man forsøger at forklare og omsætte det til både kreative og brugbare løsninger.

- Tine Hedahl

Frisør & Stylist

...Tina har evnet at kommunikere forretningens strategi ud til kunderne på en kreativ og lækker måde. Hun er professionel og selvledende og en rigtig god samarbejdspartner som man altid kan regne med! 

 

Tina har sine faglige holdninger, som hun på moden vis kommunikerer samtidig med, at hun har respekt for kundens beslutninger. Hun afslutter sine opgaver med sikker hånd og derfor en driftsikker og moden kvinde, som jeg kan stå fuldt inde for.

- Grete Vangsø

Managing Director
EMPOWER erhvervspsykologi

 

Når tiden er knap

Få professionel assistance til løsning af grafiske opgaver, tekstforfatning eller til at gennemgå din digitale profil - så du samlet får et stærkere brand.

bottom of page