top of page
Dahlia

Optimering af LinkedIn profil
— Styrk dit faglige netværk

Få hjælp til en professionel LinkedIn profil

Netværk er mere i fokus end aldrig før, og du ved sikkert godt, at du bør gør mere ud af din LinkedIn-profil... Du orker bare ikke rigtigt at give dig i kast!

 

Mange oplever, at det er svært at komme igang med at skabe en god og professionel LinkedIn profil, og derfor fremstår din personlige profil måske lidt tynd i det. Hvor skal du starte? Hvor meget skal inkluderes - hvad skal udelades? Og hvordan får du siden struktureret bedst muligt? Det er nogle af de områder, jeg har rigtig stor erfaring i at hjælpe med.

Bliv set med en stærk LinkedIn profil

I netværk og jobsøgning handler det om at blive set. Derfor hjælper jeg bl.a. med målrettet tekstforfatning til at skabe søgevenlige LinkedIn profiler. Det gør jeg via følgende steps:
 

 1. udarbejdelse af personligt og fyldestgørende resumé - et sammenkog af din profil, erhvervserfaring og personlige brand

 2. overblik over din arbejdshistorik - herunder også opnåede resultater og ansvarsområder

 3. listning af relevant(e) uddannelse(r) 

 4. profilering af dine faglige kompetencer og nøgleord - opnået i jobsammenhæng, som frivillig og i uddannelse

 5. personlig URL - som gør det let at finde dig på LinkedIn

 6. et professionelt profilbillede og cover-foto, der matcher dig, din personlighed og din branche

Udover ovenstående får du en gratis PDF-guide til den gode LinkedIn-profil, når vi afslutter arbejdet med din LinkedIn-profil. Det er nemlig kontinuerligt arbejde at holde din profil ajour og relevant for dit netværk.

LinkedIn er vejen til at opbygge dit personlige brand
 

Min erfaring fra rekrutteringsbranchen og et mangeårigt samarbejde med Karriereraadgivning.dk kommer til sin ret, når jeg hjælper private og ansatte med at opdatere deres LinkedIn-profiler i eksempelvis jobsøgnings-sammenhæng. Mange tror (fejlagtigt) at LinkedIn kun er relevant for jobsøgende, men når du først er i jobsøgning, er det groft sagt lidt "for sent" at gå i gang.

Selvom du ikke nødvendigvis står til at skulle søge et nyt job, er en skarp, relevant og opdateret profil et nyttigt værktøj til et godt og effektivt netværk. Derfor hjælper jeg med at lave LinkedIn profiler på alle organisatoriske niveauer - fra CEO, salgsdirektør, CFO, marketingchefer og ledere til selvstændige, iværksættere og studerende. Et godt netværk med gode relationer tager tid at dyrke - så kom i gang allerede nu! 

 

Vil du gerne inspireres? Se Tina Rosenvinges LinkedIn profil her

Et professionelt LinkedIn profilfoto

 

Det er alfa og omega med et vellignende og personligt billede, når du gerne vil fremstå professionelt på de sociale medier og i din jobsøgning. Jeg hjælper dig af med uskarpe selfies og feriebilleder, så du får et stærkere, vellignende og mere personligt brand.

Brug dit foto i CV, på din LinkedIn-profil og andre relevante steder, så du fremstår genkendelig for folk, der er interesseret i at ansætte dig.

 

Du kan læse mere om mit arbejde med foto​ eller give mig et ring på 29900318, hvis vi skal drøfte en effektiv optimering af din LinkedIn profil.

Skærmbillede 2024-03-19 kl. 14.26.25.png

Få hjælp til LinkedIn

HVIS DU FX ØNSKER

 • Opdatering af din LinkedIn profil

 • Optimeret, søgevenligt indhold, så du bliver fundet i LinkedIn søgninger

 • Fotos, der matcher dit personlige brand

MINE VÆRKTØJER & KOMPETENCER

 • LinkedIn

 • Rekruttering/HR

 • Tekstforfatning

 • Fotografering

 • Profilfotos

 • Coverbilleder

bottom of page