top of page
Copy%20of%20_H4A6881_edited.jpg

BRANDING

TEKST

DESIGN

Sammenhæng i mellem
tekst og grafisk design

Skab en stærk identitet for din forretning. Med en gennemarbejdet og professionel tilgang til dit brand, skaber du den nødvendige tillid, troværdighed og synlighed til at skille dig ud fra dine konkurrenter. 

 

Jeg, Tina Rosenvinge, har gjort det til min mission at hjælpe virksomheder med at styrke deres identitet og brand - så de bliver både set, hørt og husket. Et stærkt brand skabes, når der er sammenhæng imellem det, du som virksomhed siger og gør. Jeg arbejder professionelt med freelance tekstforfatning (af alt fra web- og SEO-tekster, kundecases etc.) samt grafisk design og koncept/strategi.

BRANDING

Dit brand er mere end blot et genkendeligt logo. God branding tilfører værdi, retning og motivation i virksomheden - og hjælper kunder til biksen.

TEKSTFORFATNING

Skriver du til alle, skriver du til ingen. Jeg optimerer og skriver dine webtekster, artikler, blogindlæg og kundecases, så de er korte, præcise og relevante for din målgruppe.

GRAFISK DESIGN

Pak dine budskaber og kommunikation lækkert ind. Effektfuldt og visuelt blikfang skaber sammenhæng imellem din virksomheds online og offline aktiviteter.

Starten på et godt samarbejde

Jeg har arbejdet som freelancer og ansat i private virksomheder. I mit arbejde som freelancer har jeg arbejdet sammen med mange typer af virksomheder og brancher i målet om at skabe en stærk brand identitet. Mine samarbejder tæller alt fra mindre konsulentvirksomheder og selvstændige til større bureauer samt B2B/B2C virksomheder.

Her ser du et par eksempler på virksomheder, som jeg nu eller tidligere har haft fornøjelsen af at løse spændende opgaver for på freelance-basis.

kobodder_logo_full_pos-red-bag_2000x853.png
executionexcellence_logo.png
logo-cars.png
UdviklingOdder logo.png
pitstop-logo.png
npvision group.png
Sorth&co_logo.png
ccgreen-logo.png
E-logo_rgb-e1614859378797.png
Brand The Bird | Freelance tekstforfatning, grafisk design og web
BRAND the BIRD - Freelance tekstforfatter og grafisk designer
Cruit Consult_payoff_mail.png
karriereraadgivningdk.png
elyseedental.jpeg
logo_hr-chefen.png
Hummelshøj_logo.png
Brand the bird | Freelance tekstforfatning
pexels-pok-rie-239659.jpg

Forfatterskab

PIGELIL af Tina Rosenvinge

I juni 2021 har jeg udgivet min første bog "PIGELIL" - en autobiografisk fortælling om moderskabet som tidligere ufrivilligt barnløs med fertilitetsbehandling og gentagne graviditetstab.

Skærmbillede 2022-03-18 kl. 11.37.47.png

Dit brand = hvad andre siger om dig,

når du ikke er der

Få hjælp til at opbygge, kommunikere og visualisere dit brand.

bottom of page